Eucharistievieringen

Za          4/9         19u       EUCHARISTIE
                                              Nèt Daemen en overleden familie (st)
                                              Jaardienst Guus Roebroeks

Zo          5/9          10u      EUCHARISTIE met cantorzang
                                              Jean Keulen (st)
                                              Bèr Boesten en Liza Keulen (st)
                                              Jaardienst Jean Geelen en ouders Pierre Geelen en Helena van de Weerdt
                                              Ouders Pierre Geelen en Helena van de Weerdt
                                              Nico en Annie Pirnay-Beemer

Wo         8/9        19u        EUCHARISTIE

Za         11/9         19u        EUCHARISTIE met cantorzang

Zo         12/9        10u         EUCHARISTIE met cantorzang
                                               Zeswekendienst Jan Janssen
                                               Sjeng Weusten en Sophie Drummen (st)

Wo        15/9        19u        EUCHARISTIE met cantorzang

Za         18/9        19u        EUCHARISTIE met cantorzang
                                              Net Daemen en overleden familie (st)
                                              Jaardienst Pierre van Proemeren en Agnes Roebroeks

Zo         19/9      10u        EUCHARISTIE met cantorzang
                                             Zeswekendienst Jef Gorissen
                                             Jaardienst ouders Ubaghs-Engelbert en overleden familie
                                             Jaardienst ouders Crutzen-Thiessen (st)
                                             Jaardienst ouders Van Hoven-Pinkers (st)

N.B.

* Het Dameskoor St. Anna is weer met zingen begonnen en verwelkomt van harte versterking door stemmen die zich willen aansluiten bij dit nieuwe begin 'na de corona-stilte'.

* De corona-regels t.a.v. kerkbezoek zijn versoepeld. Maar afstand bewaren blijft van kracht. Dat betekent dus, verspreid zitten in de kerk en niet allemaal de laatste banken opzoeken.